CA | ES | EN
Enllaç   

Organitza


C/ Verdaguer i Callís, 10
08003 - Barcelona
Tel. 933 195 550
Fax 933 103 035

mostra@lambdaweb.org
www.lambdaweb.org


 

Casal Lambda

President: Santos Félix
Secretari: Patrick Cerrato
Tresorer: Frederic García
Administració: Aran Jiménez
Vocals: Joan Sebastiá Martí i José Antonio Alonso
Publicitat: Dani Playán
Coordinador traduccions: Patrick Cerrato

Traductors: Voluntaris del Casal Lambda
David Álvarez
James McKinnel
Sergi Castellví
Javier Pérez López
Joan Soldevila


 

Equip FIRE!!

Joako Ezpeleta, Director.

Co-fundadors del Festival Internacional de Benicàssim, periodista i gestor cultural, director del programa de ràdio i televisió “Viaje a los Sueños Polares” durant anys i editor de la revista “Spiral”. Actualment coordina i produeix exposicions i projectes culturals.
 

Antoine Leonetti, Coordinador.

Gestor cultural, Doctor en dret, coordinador del programa de Gestió Cultural de la UB, col·laborador de la Fundació Valsáin per a la promoció dels valors democràtics. Autor d’estudis sobre el dret a la educació artística i col·laborador de la revista suïssa d'art "Art Passions".
 

Ibon Olaskoaga, Documentals.

Director i realitzador audiovisual, s'ha especialitzat en els últims anys en el gènere documental. Durant 8 anys ha residit als EUA on ha treballat com a realitzador i productor de reportatges per a les companyies Time-Warner/, NBC-Universal i Univision. L’any 2009 ha rebut un premi Goya pel documental "Bucarest".
 

Gregorio Soria, Imatge gráfica.

Dissenyador gràfic i creador audiovisual, ha treballat majoritàriament en l'àmbit cultural, especialment per al mercat discogràfic, per al qual ha realitzat desenes de portades de discs. Entre els seus clients nacionals destaquen La Casa Blava, Elefant Records, Naïve, Rock de Lux, CD.Drome, 40 Principals, Stop Sida, etc. i ha treballat per a companyies A Japó, Noruega, França, Corea, Alemanya i el Regne Unit. Paral·lelament ha creat Annika el seu propi segell discogràfic.
 

Silvia Prada, Música.

Artista i Il·lustradora. Col·labora en revistes com la desapareguda The face o Dazed & Confused, Blackbook, Carlos Magazine o Fanzine 137, recentment ha mostrat els seus últims projectes en el Museu d'Art Contemporani de Castella-Lleó, Arco o en el Centre d'Art Santa Mònica. Acaba de publicar el seu nou llibre "The Silvia Prada Art Book".
 

Jessie Park, Comunicació.

Relacions públiques, dissenyadora i artista multidisciplinar. Creadora de la marca d'accessoris Jin Sun Park, una dels fundadors de Circuit (Esdeveniment Moda-Art-Música a Barcelona) i musa de l'artista Carles Congost. Des de fa dos anys dirigeix PARKDIVISION Agència de Premsa i RRPP especialitzada en moda, salut, bellesa, art, cultura i estil de vida.
 

Paloma Cordón, Activitats Pedaguógiques.

Va fundar i dirigir el departament de comunicació de la productora musical Sinnamon i la sala Razzmatazz. Llicenciada en dret especialitzada en edició, actualment és consultora de comunicació per diferents empreses i organismes institucionals  que compagina amb la seva labor docent i recerca dels fans la música i noves tecnologies. Es dedica a projectes de contingut social divulgatiu i  l’organització de tallers.


 

Agraïments

LesGaiCineMad - Festival Internacional de Cine Lésbico y Gai de Madrid

Aran Jiménez
Lucas Casanova
Xenia Gaya
Michel Rubén
Paloma Cordón
Jorge Pérez
Valentí Sanjuán
Octavio Botana
Yair Hochner
Gunnar Almér
Jan Andreu
Laurent Sondag (Programació i disseny Web, ajudant coordinació)
Claire Guillaume (Assistent Web i ajudant coordinació)
Voluntaris del Casal Lambda


A tots els que ens hem pogut oblidar.
A tots els espectadors que ens acompanyen cada any.