CA | ES | EN
Enllaç   

El trailer de la Mostra FIRE!! 2010


 

 El spot FIRE!! 2010

 

FIRE!! 2010

15ª edició Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià de Barcelona
De l'1 al 10 de juliol a l'Institut Francès
Organitzat pel Casal Lambda

 

Cartel Fire 2010

 

Nova edició de FIRE!! la Mostra de cinema d’autor i documental sense etiquetes dirigit a tots els públics, que compleix 15 anys aquesta edició i està dedicada a França i Llatinoamérica.

Pel·lícules d’Argentina, Perú i Uruguai i produccions franceses com la última pel·lícula de François Ozon i la retrospectiva dedicada a Sébastien Lifshitz, director de “Wilde Side”, “Presque rien” o “Plein Sud”, última pel·lícula presentada aquest any al Festival de Berlín.

Canvien de seu i ampliem programació, sessions i activitats. L’institut Francés de Barcelona serà la seu principal de la Mostra i acollirà el seu cos central: la programació de Llargmetratges i Documental. També inclou les seccions Clàsica, Experimental, i el Cicle Som Familia. Mantenim el Cicle de Cine Asiàtic, A l’Est de L’Edèn, a Casa Àsia.

FIRE!! presenta enguany dues novetats, FIRE!! en l’Apolo 2 l’1 de juliol amb HIDROGENESSE en directe i JODIE HARSH, les Trobades a la FNAC on una setmana abans de la Mostra tindran lloc diferents activitats: una trobada sobre els primers temps de la SIDA amb la projecció del documental Sex Positive, una trobada dedicada a la homofòbia a les escoles amb 5 curtmetratges del Ministeri de Salut de França i Canal+, una trobada literaria amb Roberto Enríquez i la seva primera novel·la “Mansos”, i una trobada amb Luis Aller, director de l’escola de cine Bande à Part, sobre la creatividad a la obra de Fassbinder.

La nova imatge FIRE!! 2010, dissenyada per Gregorio Soria, és una celebració del cos. Parlem del cos com a objecte de plaer, de la diversitat de gèneres i de l’alegria de la sexualitat. Parlem del cos com a sublimació de l’art, com a arquetip de bellesa, com a objecte de desig. Parlem del cos en relació al gènere, a la transversalitat i la difusió dels límits del gènere.

Descàrrega l'avanç de la programació. Fes click aquí!

Una proposta cinematogràfica i artística de primer nivell. Atrevida, original i independent. Una Mostra de cine de qualitat, referent al nostre país.

 

FIRE!! Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià de Barcelona.

La Mostra Lambda, l’original, és la primera mostra de temàtica gay i lesbiana creada al nostre país l’any 1995 pel Casal Lambda de Barcelona.

Amb el sobrenom actual de Mostra FIRE!! reclama l’atenció d’un públic inconformista i amant del setè art. No només de l’àmbit gai, sinó i sobretot, a totes les persones interessades pel bon cine, la música i altres expressions artístiques.