CA | ES | EN
Enllaç   

Trobades a la FNAC

Dilluns 28 de juny
19h30

Sex PositiveQuan es compleixen pròximament els 30 anys de l'aparició de la SIDA, és fa més necessari que mai el reconeixement de la feina d'alguns d'aquells primers activistes que advocaven el sexe segur mentre rebien la indiferència de molts membres del col·lectiu gai.

Projecciódel documental Sex Positive de Daryl Wein


 

Dimarts 29 de juny
19h30

OmarCI&VI presenta: 5 Curts contra l’Homofòbia

El passat 17 de juny es celebrava el dia mundial contra l’homofòbia i des de la Mostra hem volgut incidir en els més febles de l'escala social, els nens i adolescents. Una campanya del Ministeri de Salut Francès i Canal + posa de relleu la necessitat de conscienciar la societat sobre el bullyinga les escoles, causa de suïcidi de molt més gais, lesbianes i bisexuals que heterosexuals.

Taula rodona: Ferran Barri (SOS Bullying), Cati Pastor (AMPGIL), Jordi Grané (UAB) i Antoine Leonetti (FIRE!!)


 

Dimecres 30 de juny
19h30

Roberto EnriquezEl fet gai com a client del fet hetero.

Roberto Enríquez presentant la seva recent novel·la Mansos i ens parlarà de la influència dels diners i del mercat en el món gai sotmès molt sovint als mandats d’una societat que segueix sent liderada per homes heterosexuals.


 

Dijous 1 de juliol
19h30

Bande à Part"Tots ens diem Fassbinder"

Luis Aller Director i professor de l’Escola de Cine Bande à Part analitzarà la llibertat creativa de Rainer Werner Fassbinder. Els excessos d’un cineasta que ens va contar “La llei del més fort” ens va narrar que “L’amor és més fred que la mort” i poetitza sobre “El follagatos”, “Querelle” i “Les amargues làgrimes de Petra Von Kant”.