CA | ES | EN
Enllaç   

Inauguració

Institut Francès
Dijous 1 de Juliol
20h

 

Le Refuge

Direcció: François Ozon
Intèrprets: Isabelle Carré, Louis-Ronan Choisy, Pierre Louis-Calixte
Llargmetratge, França, 2009
90´

Premi Especial del Jurat en el Festival de San Sebastià 2009
Estrena a Barcelona

Un dels grans atractius del cinema de François Ozon - Sitcom, 8 Dones o La Piscina -sempre ha estat la magistral capacitat d’estudiar els hàbits i costums de l’alta burgesia francesa, ensenyant de forma delicada les seves misèries. Fi i agut en les formes, despietat i crític en els missatges.

A Le Refuge, la seva última pel·lícula premiada a San Sebastià, Mousse i Louis són dos joves, atractius i rics que s’estimen. Però el drama de la droga irromp de forma tràgica a la parella i Louis mor de sobredosi al mateix temps que Mousse descobreix que està embarassada. Per lliurar-se del menyspreu de la seva família i el judici implacable del seu entorn, decideix refugiar-se en una casa idíl·lica a la Costa Basca. Mesos més tard, la previsible tranquil·litat de la seva vida és interrompuda per l’arribada del atractiu Paul, el germà de Louis, que encara que sembla que ve a desmuntar i alterar el seu retir, significarà el veritable retrobament amb si mateixa mitjançant un desenllaç imprevisible.

Una pel·lícula plena de veritat i coratge, freda y distant, allunyada dels tòpics, que parla de la maternitat, la dependència i la necessitat de comprensió.

Tràiler

Le Refuge Le Refuge Le Refuge Le Refuge Le Refuge


 

FESTA INAUGURAL FIRE!! 2010

Organitzada per Silvia Prada
Sala Apolo 2
Dijous 1 de juliol
24h
Gratuïta amb invitació fins les 2.30h

 

Silvia Prada Dj
Hidrogenesse en directo
Jodie Harsh Dj (London)
Ferdiyei Dj
 

 

Aquesta 15ª edició de FIRE!!, la Mostra de Cinema Gai i Lèsbic de Barcelona te com seu de la seva festa inaugural la sala 2 d’Apolo.

Aquest cop, el club "SomosLas" rep el públic de la Mostra així com a tots els fidels dels festes que organitza l’ Artista Pop Sílvia Prada, que aquest cop obrirà la nit als plats amb una sessió molt adient. Sílvia ens porta un convidat molt especial de Londres, el carismàtic Jodie Harsh en exclusiva per a la mostra. A més, ens esperen més sorpreses com una banda en directe, els fabulosos Hidrogenesse, i una sessió de l’iconoclasta Ferdiyei Dj...

En definitiva... la nit del dijous 1 de julio n’hi haurà molt per celebrar!
 

SomosLas és un club orientat al públic gai cansat de la estereotipada músca House i llatina, però on tot el món és benvingut. Concebut a Berlín sota l’auspici dels petits clubs intersetmanals que ofereixen música de petit format i qualitat assegurada, així com diversió o ball fins la matinada, porta més de 2 anys sent la referència de l’escena gai alternativa i es desenvolupa a la sala 2 d’Apolo. Ara, SomosLas s’alia amb FIRE!! per presentar la seva Festa Inaugural.

www.myspace.com/somoslas
 

 

***


 

Silvia PradaSilvia Prada
Artista i Il•lustradora. Col•labora en revistes com la desapareguda The face o Dazed & Confused, Blackbook, Carlos Magazine o Fanzine 137, recentment ha mostrat els seus últims projectes en el Museu d'Art Contemporani de Castella-Lleó, Arco o en el Centre d'Art Santa Mònica. Acaba de publicar el seu nou llibre "The Silvia Prada Art Book".

www.silviaprada.com


 

HidrogenesseHidrogenesse són un duo d'art-rock electrònic format a Barcelona per Carlos Ballesteros i Genís Segarra l'any 1996, amb la idea de crear un grup conceptual a la manera de KLF, en què qualsevol estil musical pot servir per a compartir les seves idees. Des dels seus inicis fins ara han fet synth-pop a la Human League, italodisco instrumental, balades cerimonials, glitter rock, música progressiva, dance-music com en els 90, pop sofisticat i fals rock'n'roll.

www.austrohungaro.com/hidrogenesse


 

Jodie HarshJodie Harsh és un icona a Londres. A pesar de la seva edat en poc temps ha pres el pols de la vida nocturna a Londres i en moltes altres ciutats. La seva festa setmanal "Circus" és ja una llegenda; per allà han passat als plats artistes com Ladyhawke, Roisin Murphy, Amy Winehouse o Peaches i als últims anys Harsh ha punxat en els millors locals del món. Amb un look completament únic, Harsh és un expert en make up i ha col•laborat musicalment amb productors com William Orbit o Larry Tee.

www.jodieharsh.com


 

FerdiyeiFerdiyei Dj
Ferdiyei Ferdiyei és el responsable de coordinació i logística d’artistes al Primavera Sound i al Nitsa Club. Podeu veure’l a Barcelona a l’Apolo però viatjant per Europa us el trobareu també al Poppourri de Berlín o al Durrr o el Popstarz de Londres…

www.myspace.com/ferdiyei