CA | ES | EN | FR
Enlaç   

Sessió experimental

Paname

França, 2010
Direcció: Alessandro Avellis
Producció: Alessandro Avellis
Intèrprets: Nicolas Vilena, Clémence Beauxis, Tom Henin
Gènere: Drama/Romanç/Polític
Llargmetratge ficció
73'

Estrena a Espanya

Paname és el sobrenom que donen els francesos a la ciutat de Paris i també és una història d’amor i desig emmarcada en els nostres dies. Mathieu, un jove atrapat en les seves múltiples fòbies està en tractament i viu amb por al món exterior, sempre subjecte a una medicació controlada. Maxence acaba de tornar a París després d’anys fora de la ciutat i viu al dia, sense un euro, dormint al carrer i buscant-se la vida, comunicant-se sempre amb els altres i en recerca de la veritat. Un dia, Maxence, troba en un parc a Marthe en dramàtiques circumstàncies que faran que s’uneixin de forma espontània i compromesa.

Tres joves en el Paris del 2008, tres inadaptats creant una relació especial, gens convencional en la que inevitablement els portarà a compartir fins el llit, i en la que acabaran explorant la ciutat, madurant junts i aprenent a observar i jutjar la crua realitat.

Alessandro Avellis aprofita la trama per entrar de ple en l’actual clima econòmic, social i polític amb un debat directe i sense ornaments, mostrant protestes i manifestacions, el discurs antiglobalització, missatges d’una joventut angoixada i en plena revolució en una obra experimental i inevitablement actual.

Trailer

Paname Paname Paname Paname Paname Paname