CA | ES | EN | FR
Enlaç   

Organitza


C/ Verdaguer i Callís, 10
08003 - Barcelona
Tel. 933 195 550
Fax 933 103 035

mostra@lambdaweb.org
www.lambdaweb.org


 

Casal Lambda

President: Santos Félix
Secretari i Coordinador traduccions : Patrick Cerrato
Tresorer: Frederic García
Administració : Aran Jiménez
Vocals : Joan Sebastià y José Antonio Alonso
Coordinador voluntariat : Jordi Samsó
Publicitat : Dani Playán

 

Equip FIRE!!

Joako Ezpeleta, Director

Co-fundadors del Festival Internacional de Benicàssim, periodista i gestor cultural, director del programa de ràdio i televisió “Viaje a los Sueños Polares” durant anys i editor de la revista “Spiral”. Actualment coordina i produeix exposicions i projectes culturals.
 

Antoine Leonetti, Coordinador

Gestor cultural, Doctor en dret, coordinador del programa de Gestió Cultural de la UB, col·laborador de la Fundació Valsáin per a la promoció dels valors democràtics. Autor d’estudis sobre el dret a la educació artística i col·laborador de la revista suïssa d'art "Art Passions".

 

Gregorio Soria, imatge gràfica

Dissenyador gràfic i creador audiovisual, ha treballat majoritàriament en l'àmbit cultural, especialment per al mercat discogràfic, per al qual ha realitzat desenes de portades de discs. Entre els seus clients nacionals destaquen La Casa Azul, Elefant Records, Naïve, Rock de Lux, CD.Drome, 40 Principales, Stop Sida, etc. i ha treballat per a companyies a Japó, Noruega, França, Corea, Alemanya i el Regne Unit. Paral·lelament ha creat Annika el seu propi segell discogràfic.
 

Jessie Park, Comunicación

Relacions públiques, dissenyadora i artista multidisciplinar. Creadora de la marca d'accessoris Jin Sun Park, una dels fundadors de Circuit, esdeveniment de moda, art i música a Barcelona. Des de fa dos anys dirigeix PARKDIVISION, agència de comunicació, premsa i relacions públiques. Moda, Bellesa, Artistes.

 

José Melguizo, Community manager y patrocinis

Comunicació i promoció en xarxes socials. Producció de la Mostra i control de materials.
 

Paloma Cordón, Programa educatiu

Llicenciada en dret i especialitzada en edició i comunicació cultural: literatura, arts gràfiques i música. Actualment és consultora de comunicació social, interessada en temes socials i divulgatius, culturals i de sostenibilitat per a diferents empreses i organismes institucionals que compagina amb la seva labor docent i recerca sobre fans i música.

 

Silvia Prada, Música

Artista i Il·lustradora. Col·labora en revistes com la desapareguda The face o Dazed & Confused, Blackbook, Carlos Magazine o Fanzine 137, recentment ha mostrat els seus últims projectes en el Museu d'Art Contemporani de Castella-Lleó, Arco o en el Centre d'Art Santa Mònica. Acaba de publicar el seu nou llibre "The Silvia Prada Art Book".

 

Claire Guillaume i Laurent Sondag, Programació Web

 

 

Agraïments

Octavio Botana
Jorge Pérez
Rocío Bermúdez
Juanma Carrillo
My lovah cindy
Ander Bigum
Dorothée Taurel
Jan Andreu
Becara
Lula Vergés
Raffaele Fasano
Nicolas Ferreira
Grupo Elles
AMPGIL
Flg

Voluntaris del Casal Lambda

A tots els que ens hem pogut oblidar
A tots els espectadors que ens acompanyen aquest any