CA | ES | EN
Equip FIRE!!

Joako Ezpeleta, Director.

Un dels fundadors del Festival Internacional de Benicàssim, periodista i gestor cultural, director del programa de ràdio i televisió “Viaje a los Sueños Polares” durant anys i editor de la revista “Spiral”. Actualment coordina i produeix exposicions i projectes culturals.


Antoine Leonetti, Coordinador.

Gestor cultural, Doctor en dret, coordinador del programa de Gestió Cultural de la UB, col·laborador de la Fundació Valsáin per a la promoció dels valors democràtics i col·laborador de la revista suïssa d'art "Art Passions".


Ibon Olaskoaga, Documentals.

Director i realitzador audiovisual, s'ha especialitzat en els últims anys en el gènere documental. Durant 8 anys ha residit als EUA on ha treballat com a realitzador i productor de reportatges per a les companyies Time-Warner/, NBC-Universal i Univision. Actualment col·labora amb productors d'un costat i altre de l'Atlàntic. A més, ha rebut un premi Goya pel documental "Bucarest".


Gregorio Soria, Imatge gràfica.

Dissenyador gràfic i creador audiovisual, ha treballat majoritàriament en l'àmbit cultural, especialment per al mercat discogràfic, per al qual ha realitzat desenes de portades de discs. Entre els seus clients nacionals destaquen La Casa Blava,Elefant Records, Naïve, Rock de Lux, CD.Drome, 40 Principals, Stop Sida, etc. i ha treballat per a companyies A Japó, Noruega, França, Corea, Alemanya i el Regne Unit. Paral·lelament ha creat Annika el seu propi segell discogràfic.


Silvia Prada, Música.

Artista i Il·lustradora. Col·labora en revistes com la desapareguda The face o Dazed & Confused, Blackbook, Carlos Magazine o Fanzine 137, recentment ha mostrat els seus últims projectes en el Museu d'Art Contemporani de Castella-Lleó, Arco o en el Centre d'Art Santa Mónica. Acaba de publicar el seu nou llibre "The Silvia Prada Art Book".


Jessie Park, Comunicació.

Relacions públiques, dissenyadora i artista multidisciplinar. Creadora de la marca d'accessoris Jin Sun Park, una dels fundadors de Circuit (Esdeveniment Moda-Art-Música a Barcelona) i musa de l'artista Carles Congost. Des de fa dos anys dirigeix PARKDIVISION Agència de Premsa i RRPP especialitzada en moda, salut, bellesa, art, cultura i estil de vida.


Noemí Losada, Programació i disseny Web.

Programadora web que en els últims anys s'ha especialitzat en maquetació web. És coautora de Error: Segmentation Fault!(www.segmentationfault.es), un blog d'informàtica i noves tecnologies. També ha confeccionat diversos tutorials dels programes més coneguts al món de la informàtica.