ca | es | en
Silvia Prada
Coordinadora de música

Des dels musicals de Broadway, passant per fiebre del sábado noche " i acabant amb Scissor Sisters, la música i la cultura gai van de bracet a manera de clixé i amb una força tòpica.

Amb els inicis del House, l'electrònica i moltes altres alternatives musicals, la diversitat s'ha establert fins al punt que ja no hi ha manera de determinar a quin públic va dirigida la majoria de la música que consumim avui dia

I encara que és meravellós que una banda com Scissor Sisters sigui tan energèticament gai, és molt excitant la superació sexual de Cansei de Ser sexi o el renaixement de l'ambigu.

David Bowie ens va explicar moltes coses, Michael Jackson va voler ser Liz Taylor, Gene Kelly y Rob Low alhora…, Madonna sedueix l'hétero, la lesbiana, i al gai, amb la seva naturalesa gairebé transsexual… Rufus Wainwright és una Barbara Sreisand molt especial, amb trets de Judy Garland…., i Turbo Negre ens sorprèn amb la seu acurat vestuari a l'estil de Village People i súper Hard Rock.

FIRE!! al RAZZ

Divendres 4 de juliol
Sala Pop

1h00 Obertura de portes
1h00 - 2h30 Silvia Prada
2h30 - 3h30 Dragonette live
3h30 - 5h30 Las Heteras

DRAGONETTE

Canadencs de naixement i londinencs d'adopció, Martina Sorbara (veu, teclats) i Donen Kurtz (baix) estan casats i adoren The Cars. Des de fa tot just dos anys tenen una banda amb la qual facturen un electro pop amb tocs glam de tonada amable i perfectament ballable, amb el qual han aconseguit, entre altres, fer de teloners de Duran Duran o tocar en els grans festivals del món.

En un temps rècord i amb un sol àlbum en el mercat, han aconseguit dignificar el pop bubblegum convertint-lo en contagiós i estilós disco-pop. S'han convertit en la nova sensació de les pistes de ball. La seva refrescant i desinhibida visió de la música popular, que també comparteixen els seus amics Scissor Sisters, Peaches y Gonzales, fa saltar espurnes.

SILVIA PRADA

Artista i il·lustradora, dedica treball i investigació a l'estudi de la cultura contemporània més immediata. Desenvolupa una ideologia al servei de molts mitjans, ja sigui l'art, el disseny, la moda, la música o la comunicació en general. Programadora musical per al club 13 i la Sala Apol·lo 2 i encarregada de la selecció musical per a la Passarel·la Barcelona, ha realitzat sessions de DJ, entre altres, per a The Misshapes de Nova York, Arco a Madrid, Fever a Bilbao o La Paloma i Moog a Barcelona.

DJ HETERAS

El romanticisme, el cinisme, el rock, el baile agarrao, les birres per esmorzar i les calories, són alguns dels ítems que reivindiquen les Heteras. Agitadores puntuals de Pop Bar, han aconseguit convertir el seu lema "Ser hetero també mola" en tota una al·legoria del post-modernisme made in Barcelona. Perquè encara que els encanten els gais, volen posar els homes a ratlla. I tant que ho aconsegueixen!: de Gwen Stefani a Nirvana, de Metallica a Jason Donovan, de Pixies a Tamara, aquestes dues rebels heterosexuals reviuen en les seves sessions els records més divertits i decadents de l'imaginaria trash col·lectiu.

La mirada de ...
Lucrecia Martel
Catàleg 2008
Descarregar el Catàleg del 2008 en format PDF.
Organitza


C/ Verdaguer i Callís, 10.
08003 - Barcelona

T. 933 195 550
F. 933 103 035

mostra@lambdaweb.org
www.lambdaweb.org
Patrocinadors
Veure patrocinadors